Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: anyż
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Jajka panierowane
- Surówka z żurawinami i selerem
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Ciastka owsiane
- Zupa z jabłek na słono
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Pulpety rybne
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Botwina
- Schab winny
- Bułeczki z kapustą
- Knedle ze śliwkami
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Sałatka z rukoli
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Jeż z awokado
- Zupa gulaszowa
- Ziemniaki po bułgarsku
- Kapusta pekińska z patelni
- Ziemniaki pieczone
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Czipsy
- Placuszki drożdżowe
- Rulonik z warzywami
- Panierowane serki pleśniowe
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Nektarynkowy krem
- Delikatny i puszysty sernik
- Pianka bananowa
- Orzechy w czekoladzie
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Zupa śliwkowa
- Soja prawie po bretońsku
- Mus z kaszy manny
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kompot ze śliwek
- Pizza z owocami
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Pasta z łososia
- Zupa owocowa
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Lekka rybna
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Makrela w ziołowej potrawce
- Pieczone jabłka
- Białe leczo
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Zapiekanka brokułowa
- Knedle ze śliwkami
- Pierniczki całuski
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Kruche ciasto z truskawkami
- Surówka z marchwi i jabłka
- Zupa z kabaczków
- Klops z zielonego groszku i szynki