- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Surówka z selera z owocami
- Ciasteczka czekoladowe
- Kisiel owocowy
- Sałatka grecka III
- Omlet po francusku
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Sos różowy
- Kruchy placek ze śliwkami
- Lane kluski (bez glutenu)
- Lody jagodowe z miętą
- Uszka
- Makaron z brokułami
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Jabłkowy kurczak
- Cukinia z mięsem mielonym
- Resztki lata
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Sałatka z kwiatami
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Zupa z soczewicy do termosu
- Pomidorowa z bazylią
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Tartaletki z porami
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Pierniczki
- Knedelki z sandacza
- Barszcz czerwony
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Grecki gulasz z drobiu
- Spaghetti z papryką
- Pączki (bez glutenu)
- Niesłodka zupa z dyni
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Placuszki-kaczuszki
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Sałatka
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Jeż z awokado
- Frittata z warzywami
- Krem z pogniecionych truskawek
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Zupa cytrynowa
- Czipsy
- Batoniki orkiszowe
- Owoce ze słoika
- Sałatka z arbuza i fety
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Schab z rodzynkami
- Krupniczek mamy
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Pierogi z młodą kapustą
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Chrupiące babeczki
- Makaron w sosie Mornay
- Felafelki