Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 8. miesiąca
-
składnik: jagody
-
rodzaj potrawy: deser
- Łosoś pieczony w soli
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Panierowane paluszki rybne
- Wiśniowa legumina
- Pizza wegetariańska
- Surówka z cykorii
- Budyniowa zupa malinowa
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Warzywa smażone w cieście
- Sałatka szpinakowa
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Puree z dyni
- Sałatka makaronowa
- Mulatki z bakaliami
- Zupa jagodowa
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Jabłko z sałatką ryżową
- Ciasteczka czekoladowe
- Naleśniki z serem
- Leczo ze śliwkami
- Potrawka z kurczaka
- Schab pieczony po galicyjsku
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Sałatka owocowa
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Kopytka
- Pierogi z soczewicą
- Łagodny hummus
- Spatzle
- Sierpniowa sałatka
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Indyk przekładany
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Pascha II
- Ciasto z owocami
- Jajka marynowane w occie
- Zielona zupa
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Zrazy z pieca
- Krem bananowy
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Schab z rodzynkami
- Kompot ze śliwek
- Lody twarożkowe
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa nic (bez glutenu)
- Ślimaki daktylowe
- Szpinak z baraniną
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Lodowe lizaki (owocowe)