Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 11. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Kruche ciasto z truskawkami
- Sałatka z rukoli
- Trufle z herbatników
- Śliwki z figą i melisą
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Konfitury (i sok) z malin
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Deser biało czerwony
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Panierowane paluszki rybne
- Chleb pita
- Racuszki najłatwiejsze
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Ciasto jogurtowe
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Puree z dyni
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Legumina cytrynowa
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Pierwsze mięsko
- Ciasto do pizzy: kruche
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Budyniowa zupa malinowa
- Kurczak w migdałach
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Nektarynkowy krem
- Ryba z cukinią
- Kurczak w potrawce
- Lane kluski (bez jajek)
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Pyszna pasta z tofu
- Tarta z żurawinami
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Sałatka z drobiem i morelami
- Piernik
- Lekka rybna
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Krem jarzynowy z indykiem
- Szpinak z baraniną
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Placki z cukinii
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Sernik tradycyjny
- Szparagi pod beszamelem
- Pierogi kresowe
- Mazurek nugatowy