Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Batoniki orkiszowe
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Owoce ze słoika
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Wigilijny kompot
- Omlet po polsku
- Flaczki z kurczaka
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Sałatka mięsna z morelami
- Szaszłyki z kurczaka
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Naleśniki z mięsem
- Karp w szarym sosie
- Mazurek cytrynowy III
- Sałatka z cykorii i owoców
- Puree z dyni
- Knedelki z sandacza
- Croque monsieur i croque madame
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Aromatyczny schab
- Mus brzoskwiniowy
- Kotlety gryczane
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Słodka bułka marchewkowa
- Mrożone owoce na patyku
- Zupa jagodowa
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pączki (bez glutenu)
- Knedle ze śliwkami
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Korż - placek kresowy
- Placek gruszkowy
- Kurczak pani prezes
- Tarta brokułowa
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Zupa z dyni na mleku
- Zupa krem z marchwi
- Placki z jabłkami
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Pierogi kaukaskie
- Rurki z kremem pistacjowym
- Szara pasta
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Koktajl mleczno-owocowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Kurczak z jabłkiem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Mielona wołowina po chińsku
- Kompot z rumiankiem
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Zapiekanka z jabłek i makaronu