- Włoski chleb ziołowy
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Sałatka owocowa
- Faszerowana cukinia
- Dip fasolowy
- Grzanki z mozzarellą
- Przecier owocowy
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Placki z cukinii
- Jabłkowy kurczak
- Mazurek trójwarstwowy
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Sałatka szpinakowa
- Łazanki zapiekane z owocami
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Biały chłodnik
- Muffiny jagodowe
- Mielona wołowina po chińsku
- Duszona ryba z warzywami
- Spaghetti z sosem pesto
- Chleb bezglutenowy
- Piernik
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Różności pod beszamelem
- Bakłażany zapiekane
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kolorowa jajecznica
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Sernik (bez glutenu)
- Uszka
- Zupa jabłkowa
- Mozzarella w karecie
- Koktajl z mango
- Masa pomarańczowa
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Racuszki serowe
- Makrela w ziołowej potrawce
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Pomidory z papryką po włosku
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa jarzynowa
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Murzynek Jaś
- Nadziewany kabaczek
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sorbet porzeczkowy
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Panga w pergaminie
- Sałatka z tofu
- Wołowina z fasolką szparagową