Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bazylia
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Konfitury (i sok) z malin
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Ciasteczka czekoladowe
- Sałatka z kurczakiem wędzonym
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Cannelloni ze szpinakiem
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym
- Ziemniaki po duńsku
- Biszkopty bezglutenowe
- Kurczak z pomidorami
- Puszysty mus wieloowocowy
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Napój różany
- Placuszki jabłkowe
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Karmelowe wafelki
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Zapiekanka z marchwi
- Kurczak z ananasem
- Pulpety z ryżem
- Zupa krem z zielonego groszku
- Zupa kalafiorowa z curry
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Napój z owoców jagodowych
- Ślimaki daktylowe
- Bułka orzechowa
- Spatzle
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Pierogi z owocami
- Kruche ciasto z masą makową
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Owoce pasteryzowane
- Sos polski
- Bakłażany duszone
- Drób z jabłkami
- Aromatyczny schab
- Łagodny hummus
- Pulpety z koperkiem
- Chłodnik
- Sałatka marokańska
- Czekoladowe chrupki
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Szpinak z baraniną
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kurczak w curry
- Słodkie kaszotto
- Lody jagodowe z miętą
- Tartaletki z porami
- Trufle z herbatników
- Halibut pod parmezanem
- Mięso duszone po turecku
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Zupa z soczewicy
- Lody dla młodych
- Rulonik z warzywami