Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: brzoskwinie
-
rodzaj potrawy: deser
- Babka drożdżowa III
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Zupa z dyni na słono
- Zapiekanka z drobiu
- Pulpeciki pod beszamelem
- Kruche pierniczki
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Kisiel mleczno-owocowy
- Pierniczki
- Domowy kisiel wiśniowy
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Bananowa manna
- Koktajl owocowy na lodach
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Brzoskwiniowa pianka
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Krem truskawkowy
- Zupa francuska
- Karpatka
- Grzybek śmietanowy
- Szparagi z jajkami mimoza
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Sałatka makaronowa
- Zupa szpinakowa
- Kartoflanka przecieranka
- Indyk przekładany
- Przecier owocowy
- Pasta z kurczaka
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Żółty chłodnik
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Młode warzywa z pieca
- Sałatka dziadka Julka
- Owocowy indyk
- Pasta z awokado
- Surówka z żurawinami i selerem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Pasztet z łososia
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Potrawka z patisonami
- Krem z pomidorów
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Batoniki orkiszowe
- Pulpety z koperkiem
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Sorbet brzoskwiniowy
- Deser biało czerwony
- Placek z cukinii
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Cytrynowe masło
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Masa czekoladowa - ganache
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Lody bananowo - czekoladowe
- Naleśniki z sosem mornay