- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Zupa pieczarkowa
- Sok jabłkowy
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Ciasto z jabłkami
- Marchewka z brukselką
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Zupa jagodowa
- Chrupki Krzysia
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Ryba w sezamie
- Chłodnik owocowy
- Biszkopt z owocami
- Racuszki gryczane
- Kapusta pekińska z patelni
- Złocisty nektar
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sos prowansalski aioli
- Krem z pomidorów
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Biały chłodnik
- Koktajl z melona
- Bułeczki z kapustą
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kurczak z ryżem
- Jajka panierowane
- Kompot ze śliwek
- Omlet po włosku (frittata)
- Halibut pod parmezanem
- Ryba po żydowsku
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Zupa z soczewicy
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Szara pasta
- Faszerowana cukinia
- Zupa z dyni
- Tarta brokułowa
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Kurczak w soku winogronowym
- Rozmaitości na parze
- Koktajl wiśniowy
- Schab z pomarańczami
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Sierpniowa sałatka
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Tarta jabłkowa II
- Racuchy drożdżowe
- Trufle czekoladowe
- Misie patysie - ciasto
- Puchate pyzy
- Puree z marchwi
- Lane kluski (bez jajek)
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Krem z cukinii