- Makaron zapiekany z jab³kami
- Sezamki
- Zupa krem z marchwi
- Kluski z kaszy manny
- Pasta - jajo i basta
- Zupa jarzynowa
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Pieczone piero¿ki z nadzieniem szpinakowym
- Cukinia faszerowana serem
- Zapiekane kanapki liliputa
- Koktajl z mango
- Ryba z cukini±
- Ryba po grecku II
- Ziemniak w kropki
- Panierowane paluszki rybne
- B³yskawiczna sa³atka z tuñczyka
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Placki z ziemniaków i jab³ek
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Owocowy indyk
- Krem jarzynowy z indykiem
- Zupa ry¿owa z pietruszk±
- Szpinakowa zapiekanka
- Zupa ''jak miodek''
- Hiszpañski omlet z ziemniakami
- Zupa minestrone
- Brzoskwinowe oczko
- Gazpacho - ch³odnik z warzyw
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Tarta jab³kowa II
- Racuchy dro¿d¿owe
- Makaron z pomidorami
- Kacze piersi z wi¶niami
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Letni sorbet
- Pasta z kurczaka
- Kurczak w sosie czere¶niowym
- Tarta prawie Tatin
- Legumina cytrynowa
- Sa³atka z kurczakiem wêdzonym
- Ch³odnik
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Koktajl owocowy na lodach
- Deser bia³o czerwony
- Galaretki
- Ratatuja nicejska
- Pomidory nadziewane twaro¿kiem (bez glutenu)
- Placuszki rybne orientalne
- Krem z cukinii
- Kurczak z curry
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Napoleonki
- Dip fasolowy
- Kruche plastry cytrusów
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Bia³e leczo
- Placek z zielonego groszku
- Rulonik z szynki
- Pieczeñ cielêca