- Terrine z białego sera
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Owoce z kruszonką
- Ciastka kokosowe
- Zupa śliwkowa
- Grzanki parmezanowe
- Kruche ciasto
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Rulonik z szynki
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Sos prowansalski aioli
- Jabłko z sałatką ryżową
- Bakłażanowe kotlety
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zraziki sezamkowe
- Szparagi w cieście
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Makaron z sosem dyniowym
- Frittata z warzywami
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Guacamole
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Kurczak z kaszą
- Babeczki z serem
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Krem z kalafiora
- Masa pomarańczowa
- Bakłażany duszone
- Delikatny sernik
- Letni sorbet
- Koktajl owocowy na lodach
- Pieguski
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Pasta (dip) z bobu
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Brzoskwinowe oczko
- Papryka faszerowana warzywami
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Cukinia z pomidorami
- Amerykańska szarlotka
- Łazanki zapiekane z owocami
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Lody jagodowe z miętą
- Placki z jabłkami
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kulki serowo-orzechowe
- Pieczeń cielęca
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Racuszki z dyni
- Pulpety z koperkiem
- Babka drożdżowa Cioci Anuli