- Pieczeń barania po angielsku
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Pieczone pierożki z serem
- Naleśniki z serem
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Sos koperkowy
- Cytrynowe masło
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Caprese
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Tarta wiśniowa
- Pasta z łososia
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Spaghetti z pulpetami
- Zrazy z pieca
- Lekka rybna
- Zupa owocowa
- Budyń z żółtkiem
- Słodkie kaszotto
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Pierogi kresowe
- Kruche ciasto z truskawkami
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Koszyczek z pomidora
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Ryba z porami i marchewką
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Sałatka litwacka
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Koktajl malinowy
- Zupa francuska
- Sos polski
- Szpinak z baraniną
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Sorbet owocowy
- Mozzarella w karecie
- Ciasto z jabłkami
- Bułeczki z kapustą
- Ciasto jogurtowe
- Ciasto z jagodami ucierane
- Ogórki faszerowane
- Kolorowe kulki
- Indyk przekładany
- Słodka bułka marchewkowa
- Daktylowe roladki
- Bakłażany duszone
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Suszone pomidory
- Kisiel żurawinowy
- Sos pomidorowy klasyczny
- Zupa krem ze szparagów
- Tarta z pianą owocową
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Puchate pyzy