Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: budyń
-
rodzaj potrawy: deser
- Panga w pergaminie
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Placuszki z marchwi i ziemniaków
- Kisiel żurawinowy
- Puree z marchwi
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Kruszonka z jabłkami
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Naleśniki z mięsem
- Grecki gulasz z drobiu
- Lody czekoladowe
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Jaś na słodko
- Łagodny hummus
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Najprostsza tarta owocowa
- Zupa krem z marchwi
- Ryż z truskawkami
- Blinki z cukinii
- Deser brzoskwiniowy
- Zupa jabłkowa z curry
- Ziemniaki faszerowane
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Rulonik z warzywami
- Chrupiące babeczki
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Owoce pasteryzowane
- Bezglutenowe ciasteczka
- Wytrawne kruche ciasto
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Makaron z serem i warzywami
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Chrupiące wafle
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Tarta cebulowa II
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Kurczak w migdałach
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Trufle czekoladowe
- Budyniowa zupa malinowa
- Truskawki w czekoladzie
- Ryba w sezamie
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Mrożone bezy z malinami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Jajka faszerowane
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Mazurek nugatowy
- Tort serowy wspaniały
- Tarta jabłkowa II
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Mus z kaszy manny