- Ziemniaki po węgiersku
- Keks biszkoptowy
- Puszysty mus wieloowocowy
- Surówka z żurawinami i selerem
- Zupa z cukinii
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Lody twarożkowe
- Ratatuja nicejska
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Galaretki
- Ciasto bezowe z kremem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Przysmak serowy
- Eskalopek z pomidorem
- Szpinakowe pesto
- Zupa z marchwi
- Zupa krem z marchwi
- Pulpety z ryżem
- Szaszłyki z kurczaka
- Kanapka z pastą jajeczną
- Murzynek Jaś
- Tarta z żurawinami
- Pieczone kartofle
- Zupa ''jak miodek''
- Słodkie kaszotto
- Ciasteczka czekoladowe
- Krupnik z kaszy jęczmiennej
- Drób z jabłkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Leniwe bez białego sera
- Omlet z cukinią i papryką
- Tarta prawie Tatin
- Strudel z jabłkami
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Omlet po włosku (frittata)
- Jajka panierowane
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Szpinak zapiekany z serem
- Racuchy drożdżowe
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Tzatziki
- Kolorowe gnocchi
- Biszkopt z surowymi owocami
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Placki (bez mleka, jajek)
- Wołowina z fasolką szparagową
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Barszcz postny
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Bakłażany z makaronem
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Polski sos wielkanocny
- Chleb (bez glutenu)
- Naleśniki chińskie
- Zupa z soczewicy
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Proste ciasto na kruchy spód