- Pulpety z ryżem
- Cukinia faszerowana serem
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Chrupiące kaczuszki
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Włoska zupa jarzynowa
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Racuszki
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Wołowina w sosie
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Zimowy kurczak
- Ryż z jajkami na parze
- Sezamowa marchew
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Tarta (bez glutenu)
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Racuchy drożdżowe
- Zrazy z kury
- Pizza z owocami
- Budyń z żółtkiem
- Zupa jagodowa
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Spaghetti z papryką
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Amerykańska szarlotka
- Orzechy w czekoladzie
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Guacamole
- Chleb kukurydziany
- Zapiekane kanapki liliputa
- Kapuśniak i ogórkowa
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Pascha II
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Kotleciki cielęce
- Kotleciki z soji
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Biszkopt
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Napoleonki
- Jabłkowa zupa dla całej rodziny
- Pomidorki sauté
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Smażona mozzarella
- Galaretka z surowymi owocami
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Krem jabłkowo-waniliowy