- Zupa z zielonej sałaty
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Spaghetti z pulpetami
- Kruche plastry cytrusów
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Brzoskwiniowa pianka
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Jogurt własnej roboty
- Jajka marynowane w occie
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Kotleciki z soji
- Pyszna pasta z tofu
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Sałatka makaronowa
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Ślimaki daktylowe
- Bananowe frytki
- Pizza (bez glutenu)
- Makaron z serem i warzywami
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Tarta - kruche ciasto
- Ziemniaki po bułgarsku
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Sałatka litwacka
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zupa ogórkowa
- Owocowa bomba
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Przecier jabłkowy
- Ryba po azjatycku
- Sałatka z grilla
- Słodka bułka marchewkowa
- Chrupiący serek z gruszką
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Puszysty mus wieloowocowy
- Ziemniaki po niemiecku
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Jajka faszerowane
- Maślane bułeczki bez masła
- Trufle z herbatników
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Naleśniki meksykańskie
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Pulpety z koperkiem
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Kruche ciasteczka
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Amerykańska szarlotka
- Suszone pomidory
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Tarta brokułowa
- Lane kluski (bez glutenu)
- Pieczone jabłka
- Ryżowa szarlotka
- Sos prowansalski aioli
- Orzechy w czekoladzie
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe