- Ciasteczka czekoladowe
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Sałatka z arbuza i fety
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Zupa z soczewicy
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryba w sezamie
- Zapiekanka z drobiu
- Szparagi solo
- Bakłażany duszone
- Zupa-krem z kukurydzy
- Jabłka z aronią
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Sola meuniere
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Schab z pomarańczami
- Misie patysie - ciasto
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Paszteciki z tuńczykiem
- Pierogi kresowe
- Krem do tortu (bez mleka, jajek)
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Omlet po francusku
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Cukinia z mięsem mielonym
- Sałatka ryżowa z curry
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Grecka zapiekanka warzywna
- Racuszki serowe
- Bananowa manna
- Spaghetti z bobem
- Szarlotka biszkoptowa
- Rulonik z warzywami
- Zupa z soczewicy
- Ryba po grecku
- Kurczak z marchewką
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Galaretka z pigwy
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Kaczka z jabłkami
- Jajka faszerowane
- Zupa owocowa
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Placki z cukinii
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Kolorowa jajecznica
- Sałatka grecka III
- Sałatka makaronowa
- Deser z kaszy jaglanej
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Ciasto z jagodami ucierane
- Wołowina z fasolką szparagową
- Panierowana feta z wiosenną salsą