- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Francuskie kiełbaski serowe
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Kruche wiatraczki
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Resztki lata
- Zawijaski z chleba tostowego
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Makaron w sosie Mornay
- Napoleonki
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Przysmak serowy
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Lody na patyczkach
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Czipsy
- Sorbet arbuzowy
- Chleb (przepis podstawowy)
- Zupa selerowa
- Ryba w sosie warzywnym
- Kurczak z czereśniami
- Pasta z łososia
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Szparagi pod beszamelem
- Słone patyczki
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciastka orzechowe
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Bakłażany z makaronem
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Placuszki cukiniowe
- Błyskawiczny chłodnik
- Kulki mięsne po szwedzku
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Uszka
- Nektarynkowy krem
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Biszkopt z owocami
- Omlet arabski
- Placek gruszkowy
- Bitki panierowane z wariacjami
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Ciasto z owocami
- Bakłażany zapiekane
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Grzanki III
- Zupa pomidorowa
- Pasta z bakłażana
- Sernik na zimno
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Sałatka z arbuza i fety
- Legumina śliwkowa