- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Sorbet owocowy
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Galaretka z surowymi owocami
- Kotlety z płatków owsianych
- Pascha II
- Pomidory nadziewane twarożkiem
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Chłodnik z pomidorów
- Ryba po grecku II
- Mak z łamańcami
- Jabłkowy kurczak
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Zupa śliwkowa
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Kruche ciasto z masą makową
- Kruche spiralki
- Niesłodka zupa z dyni
- Zupa krem z dyni
- Chrupiące wafle
- Schab z rodzynkami
- Kartoflana zapiekanka
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Kotleciki z tuńczyka
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Spaghetti z cukinią
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Łagodny hummus
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Koktajl owocowy na lodach
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Owoce z kruszonką
- Zupa jabłkowa z curry
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Owoce w czekoladzie
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Surówka z marchwi i jabłka
- Ryba z cukinią
- Pasta - jajo i basta
- Napój marchwiowo-malinowy
- Galaretka z soku z porzeczek
- Ryba w sosie warzywnym
- Sałatka z bakłażanów
- Owoce ze słoika
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Schab z pomarańczami
- Jabłka w cieście
- Szaszłyki z kurczaka
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Zimowy salad bar
- Ryżowa szarlotka
- Bułeczki serowe
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Chłodnik owocowy