- Kruche ciasto z musem owocowym
- Migdały w karmelu
- Otulona brzoskwinia
- Racuszki
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Pączki (bez glutenu)
- Szparagi w cieście
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Owocowa bomba
- Truskawki w czekoladzie
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Cannelloni ze szpinakiem
- Owsiane chrupki
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Łazanki zapiekane z owocami
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Jajka z szynką w majonezie
- Sałatka z drobiem i morelami
- Kurczak egzotyczny
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Korż - placek kresowy
- Czipsy
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Czekoladowe chrupki
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Napój marchwiowo-malinowy
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Ślimaki daktylowe
- Pierogi z młodą kapustą
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Szybka ryba po grecku
- Cynamonowo-migdałowe ciasteczka (bez mąki)
- Kurczak w migdałach
- Koktajl mleczno-owocowy
- Żółta pasta
- Pizza wegetariańska
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Kotleciki cielęce
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Klopsiki cielęce
- Dynia z piekarnika
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Lody bananowe (bez mleka)
- Bułki maślane
- Pyzy
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Rogaliki drożdżowe
- Smażone banany
- Resztki lata
- Sałatka
- Chrupiący serek z gruszką
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Deser biało czerwony