- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Ziemniaki po duńsku
- Zapiekanka z pomidorami
- Schab z pomarańczami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Knedle ze śliwkami
- Ciasto z dynią
- Pasta - jajo i basta
- Pyzy
- Mrożone owoce na patyku
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Migdały w karmelu
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Klopsiki cielęce
- Pierniczki
- Owoce z kruszonką
- Barszcz ukraiński
- Chleb (bez glutenu)
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Wytrawne kruche ciasto
- Deser brzoskwiniowy
- Lody jagodowe z miętą
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Zupa z dyni na słono
- Kotlety z płatków owsianych
- Pulpeciki pod beszamelem
- Sok jabłkowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Pulpety rybne
- Sałatka łakomczucha
- Zupa jabłkowa z curry
- Pierogi z młodą kapustą
- Szpinak z baraniną
- Mielonka z dodatkami
- Uszka
- Bułeczki z kapustą
- Cytrynowe ciasteczka
- Kuskus jak prawdziwy
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Sałatka z cykorii i owoców
- Kluski serowe
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Sałatka mięsna z morelami
- Orzechy w czekoladzie
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Śliwkowy omlet
- Fasola z miodem i cytryną
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Placek gruszkowy
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Pizza (bez glutenu)
- Sałatka owocowa
- Kluski kładzione z jabłkami