- Rozmaitości na parze
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Baba wielkanocna z szafranem
- Kulki mięsne po szwedzku
- Zapiekanka brokułowa
- Zupa szpinakowa
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Naleśniki chińskie
- Barszcz czerwony
- Letni sorbet
- Zawijaski z chleba tostowego
- Mrożone bezy z malinami
- Surówka z jabłek i dyni
- Powidła śliwkowe
- Kurczak w migdałach
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Napoleonki
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Grzanki parmezanowe
- Ciasto z jagodami ucierane
- Sorbet owocowy
- Domowy kisiel wiśniowy
- Lody z jogurtu
- Zupa z dyni na mleku
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Mazurek trójwarstwowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasto bezowe z kremem
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Galaretka z surowymi owocami
- Surówka z mieszanych warzyw
- Deser z rabarbarem
- Chłodnik pomidorowy
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Bitki panierowane z wariacjami
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Francuskie kiełbaski serowe
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Mus owocowy
- Ciastka orzechowe
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Masło czosnkowe
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Koktajl mleczno-owocowy
- Owoce ze słoika
- Mięso duszone po turecku
- Cukiniowe ciasto
- Jabłka w cieście
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Szarlotka miękka
- Sałatka z winogronami
- Cukinia z pomidorami
- Zupa z dyni