- Mus owocowy
- Biały chłodnik
- Placek z zielonego groszku
- Trufle czekoladowe
- Mleczny przysmak
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Schab winny
- Sezamki
- Pizze - miniaturki
- Bułka orzechowa
- Masło czosnkowe
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Kurczak egzotyczny
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Smażona mozzarella
- Napój z owoców jagodowych
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Mrożone bezy z malinami
- Gołąbki z winogronowych liści
- Blinki z cukinii
- Pasta z łososia
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Jabłka z aronią
- Zimowy kurczak
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Rurki z kremem pistacjowym
- Krem z cukinii
- Zupa z zielonego groszku
- Tarta jabłkowa II
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Pulpety
- Zupa z soczewicy do termosu
- Ziemniaki faszerowane
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Pieczone jabłka
- Pulpety z koperkiem
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Racuchy z kurczakiem
- Jaś na słodko
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Lody czekoladowe
- Kolorowy ryż
- Tarta prawie Tatin
- Kartoflana zapiekanka
- Tarta szpinakowa
- Puree ziemniaczane
- Sorbet arbuzowy
- Ostre ziemniaczki
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Surówka z cykorii i natki
- Makaron z sosem szpinakowym
- Kartofle duszone
- Zupa migdałowa
- Różowy koktail truskawkowy
- Grzanki III