- Lody na patyczkach
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Murzynek
- Racuszki
- Włoska zupa jarzynowa
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Koktajl malinowy
- Deser brzoskwiniowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Omlet arabski
- Ryż z jajkami na parze
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Panierowane serki pleśniowe
- Krem jabłkowy
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Pyzy
- Złocisty nektar
- Łazanki zapiekane z owocami
- Deser owocowy
- Placuszki-kaczuszki
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Zupa z zielonej sałaty
- Zrazy z pieca
- Kartoflanka przecierana
- Mazurek daktylowy
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Bułeczki z kapustą
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym
- Batony orzechowo-kokosowe
- Jeż z awokado
- Makrela w ziołowej potrawce
- Jeż
- Barszcz ukraiński
- Ryba po grecku
- Frittata z warzywami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Żółta pasta
- Grzanki III
- Surówka z marchewki
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Rolady z kurzych piersi
- Sałatka warzywna w marynacie
- Mazurek cytrynowy III
- Owoce z kruszonką
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Biurowa kartoflanka
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Lody waniliowe
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Terrine z białego sera
- Surówka z jabłek i dyni
- Ciasto z owocami
- Jabłka z aronią
- Zapiekanki z bagietki
- Truskawki w czekoladzie
- Bakłażany zapiekane
- Naleśniki meksykańskie
- Chleb Grahama
- Fasola z miodem i cytryną