- Mak z łamańcami
- Zupa z marchwi
- Sałatka arabska tabuleh
- Indyk w galarecie
- Kapuśniak
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Żółty chłodnik
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Macaroni & cheese
- Mleczny przysmak
- Ciastka kokosowe
- Pesto po polsku
- Biały chłodnik
- Mus śliwkowy
- Domowy kisiel wiśniowy
- Pasta z bakłażanów
- Cudowna cukinia
- Makrobiotyczne gołąbki
- Kruche pierniczki
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Tarta szpinakowa
- Jagodzianki
- Pierogi z owocami
- Mazurek trójwarstwowy
- Daktylowe roladki
- Zupa krem z marchwi
- Pizza wegetariańska
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Faszerowane papryki
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Racuszki gryczane
- Puszysty mus wieloowocowy
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Tarta ze szpinakiem
- Legumina cytrynowa
- Ryba po grecku
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Bułgarski chłodnik
- Pasta - jajo i basta
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Surówka z marchwi
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Tarta wiśniowa
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Rolada serowa
- Krupnik
- Bakłażanowe kotlety
- Ciasto na ptysie
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Sorbet malinowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Sałatka z rukoli