- Zimowy kurczak
- Rogaliki drożdżowe
- Surówka zimowa
- Jajka faszerowane
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sorbet porzeczkowy
- Zupa ''jak miodek''
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Zapiekanka z pomidorami
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Lody czekoladowe
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl mleczno-owocowy
- Bakłażanowe kotlety
- Surówka z cykorii
- Tarta z brokułami lub z porami
- Deserowa zupa owocowa
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Owoce w czekoladzie
- Lody twarożkowe
- Chłodnik pomidorowy
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kulki rybne po norwesku
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Omlet z pomidorami i papryką
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Surówka z jabłek i dyni
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Wiśniowa legumina
- Barszcz ukraiński
- Ryba po azjatycku
- Mozzarella w karecie
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Krupnik
- Masło czosnkowe
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Ciasto czekoladowe
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Spatzle
- Śliwkowa legumina
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Chleb alpejski z orzechami
- Filet z indyka w soku owocowym
- Powidła śliwkowe
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Ciasto jogurtowe
- Miodek cebulowy
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kurczak z czereśniami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Sos polski
- Kurczak egzotyczny