- Zupa z dyni na mleku
- Uk³adanka warzywno-owocowa
- Koktajl wi¶niowy
- Deserowa zupa owocowa
- Broku³y zapiekane w sosie serowym
- Placuszki z tuñczyka
- Sos prowansalski aioli
- Je¿
- Drób z jab³kami
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Banany z szynk±
- Zrazy z kury
- Polski sos wielkanocny
- Krupnik
- Sernik czekoladowy
- Sztuka miêsa w sosie pomidorowym
- Pierniczki
- Ptysie na s³ono z farszem broku³owym
- Ryba po ¿ydowsku
- Budyñ z ¿ó³tkiem
- Bezy z bit± ¶mietan± i owocami
- Kotleciki cielêce
- Cytrynowe ciasteczka
- Dynia z jab³kami i cebul± (bez glutenu i mleka)
- Ry¿ z truskawkami
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Zapiekanka z pomidorami
- Leczo ze ¶liwkami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi ¶liwkami i migda³ami
- Bezglutenowe ciasteczka
- Mozzarella w karecie
- Ryba w sosie koperkowym
- Tarta szpinakowa
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Felafelki
- S³one patyczki
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Krem jab³kowy
- Otulona brzoskwinia
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makaron z broku³ami
- Nale¶niki z miêsem
- Czipsy
- Ciasteczka ry¿owe (bezglutenowe)
- Sa³atka z kwiatami
- Tarta z cukini± i pomidorami
- Zupa selerowa
- Sa³atka z cukini
- Gnocchi dyniowe
- Kolorowy ry¿
- Makaron w sosie Mornay
- Chleb (bez glutenu)
- Ciasteczka ry¿owe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Jajka faszerowane
- Pasztet z ³ososia
- Faszerowane kurze piersi
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Ryba po grecku