Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: anyż
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Sałatka owocowa
- Jajka faszerowane
- Zupa ogórkowa
- Tartinki
- Surówka zimowa
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Kisiel z jabłkiem
- Karmelowe wafelki
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Lody z jogurtu
- Jeż
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Ptysie na słono z farszem serowym
- Sałatka owocowa
- Rozmaitości na parze
- Pączki z białego sera
- Zapiekanka z marchwi
- Sałatka z grilla
- Krupniczek mamy
- Bruschetta na kilka sposobów
- Napój różany
- Zrazy z pieca
- Faszerowane kurze piersi
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Zupa krem z grzankami
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Sos czekoladowy
- Puree z dyni
- Bananowa manna
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Biurowa kartoflanka
- Barszcz ukraiński
- Ogórki faszerowane
- Kolorowa jajecznica
- Bułeczki serowe
- Dip fasolowy
- Rulonik z serem
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Mus truskawkowy II
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Napój z owoców jagodowych
- Zupa krem z pora
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Pierogi z młodą kapustą
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Zupa z dyni
- Spaghetti z cukinią
- Jabłka z aronią
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Kuszące jabłka
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Ziemniaki po niemiecku
- Murzynek Jaś
- Pomidory faszerowane serem pleśniowym
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Owsiane chrupki
- Pyszna pasta z tofu