- Bitki panierowane z wariacjami
- Lody owocowe
- Suszone pomidory
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Mus z kaszy manny
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Surówka z marchwi
- Rizotto z tuńczykiem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Ciasto z jabłkami
- Kacze piersi z wiśniami
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Pomidorki sauté
- Sałatka łakomczucha
- Kostka z kaszki manny
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Koktajl malinowy
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Leśny przysmak na kolację
- Kartoflanka przecieranka
- Kurczak egzotyczny
- Naleśniki chińskie
- Kawior z bakłażana
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Ciasto czekoladowe
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Sos pomidorowo-warzywny
- Zimowy salad bar
- Kotleciki z tuńczyka
- Faszerowane papryki
- Kolorowe gnocchi
- Lody twarożkowe
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Zupa krem ze szparagów
- Karmelowe wafelki
- Włoski chleb ziołowy
- Faszerowana cukinia
- Lane kluski (bez glutenu)
- Surówka z żurawiną
- Różowa kaszka
- Szpinak z baraniną
- Felafelki
- Kisiel malinowy
- Kurze zawiniątka
- Sałatka makaronowa
- Mrożone owoce
- Bananowe frytki
- Złocisty nektar
- Jajka marynowane w occie
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Pyzy
- Krem jabłkowy
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Szejk niekoniecznie arabski
- Zupa z dyni
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)