Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: baleron
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Bananowe frytki
- Pulpety z koperkiem
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kopytka (bez jajek)
- Racuszki najłatwiejsze
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Botwina
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Amerykańska szarlotka
- Rizotto z tuńczykiem
- Lekka rybna
- Zupa kukurydziana
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Maślane bułeczki bez masła
- Mleczne wafelki
- Kisiel owocowy
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Ślimaki daktylowe
- Brzoskwiniowa pianka
- Pyszna pasta z tofu
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Chrupiący serek z gruszką
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Surówka z selera z owocami
- Croque monsieur i croque madame
- Zupa krem z zielonego groszku
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Karp w szarym sosie
- Spaghetti z papryką
- Tort (bez glutenu)
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Złocisty nektar
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Szaszłyki z kurczaka
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Mazurek nugatowy
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sok jagodowy
- Kluski serowe z rodzynkami
- Szpinak zapiekany z serem
- Bakłażany zapiekane
- Galaretka z pigwy
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Jajka faszerowane
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Sałatka łakomczucha
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Bajgle z pastą curry i bazyliową
- Zupa nic
- Caprese
- Kolorowa jajecznica