Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1,5 roku
-
składnik: cukier puder
-
rodzaj potrawy: deser
- Słodkie kaszotto
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Cukinia faszerowana serem
- Pulpety z koperkiem
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Bułeczki serowe
- Zupa owocowa
- Kotleciki z soji
- Sałatka z kwiatami
- Jajka z nadzieniem szczypiorkowym
- Tarta z grzybami
- Murzynek Jaś
- Zupa ''jak miodek''
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Pulpety
- Tarta z żurawinami
- Truskawki w czekoladzie
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Sałatka ryżowa z curry
- Grzanki parmezanowe
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Dipy jogurtowe
- Zupa z zielonego groszku
- Legumina cytrynowa
- Omlet po włosku (frittata)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Kurczak z marchewką i migdałami
- Trufle czekoladowe
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Krem bananowy
- Kopytka (bez jajek)
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Pieczeń cielęca
- Koszyczek z pomidora
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Spatzle
- Drób z jabłkami
- Mozzarella w karecie
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Rulonik z szynki
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Sałatka z tofu
- Gjuwecz po słowiańsku
- Sałatka litwacka
- Rogaliki z powidłami
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Różności pod beszamelem
- Ciastka owsiane
- Koktajl brzoskwiniowy
- Indyk przekładany
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Tarta - kruche ciasto
- Cannelloni ze szpinakiem
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym