- Lekka rybna
- Zielona zupa
- Kruche pierniczki
- Ślimaki daktylowe
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Kruszonka z jabłkami
- Puchate pyzy
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Mak z łamańcami
- Bakłażany duszone
- Potrawka z kurczaka
- Krem bananowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Surówka z marchewki
- Kolorowy ryż
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Kurczak z jabłkiem
- Potrawka z patisonami
- Duszona ryba z warzywami
- Trufle czekoladowe
- Placek z cukinii
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Rolada serowa
- Kurczak w migdałach
- Smażona mozzarella
- Lody owocowe
- Sos koperkowy
- Zupa jagodowa
- Chleb (przepis podstawowy)
- Galaretka z surowymi owocami
- Deser gruszkowy
- Ciasto z jabłkami
- Ziemniaki pieczone
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Wiśniowa legumina
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Żółta pasta
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Zupa z dyni na mleku
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Kluski serowe z rodzynkami
- Kacze piersi z wiśniami
- Zupa krem z dyni
- Sałatka z truskawek i melona
- Delikatny sernik
- Puree ziemniaczane
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Napój różany
- Sałatka makaronowa
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Błyskawiczny chłodnik
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Zraziki sezamkowe
- Ryba cytrynowa
- Puree z bakłażana
- Zupa kalafiorowa z curry
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)