- Mrożone owoce na patyku
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Szparagi w cieście
- Chłodnik owocowy
- Tartinki
- Racuchy z kurczakiem
- Kurczak w soku winogronowym
- Gnocchi dyniowe
- Ryż z jajkami na parze
- Surówka z żurawinami i selerem
- Makaron w sosie Mornay
- Biurowa kartoflanka
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Kruche spiralki
- Złocisty nektar
- Placki z cukinii
- Ryba w sezamie
- Makaron z sosem bez gotowania
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Koktajl wiśniowy
- Pierogi kresowe
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Grzanki z mozzarellą
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Surówka z cykorii i natki
- Halibut pod parmezanem
- Trufle z herbatników
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Pulpety z koperkiem
- Jaś na słodko
- Kisiel z malinami
- Sos majonezowy
- Sezamowa marchew
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Placuszki serowe
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Tarta cebulowa II
- Sos prowansalski aioli
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Bakłażany z makaronem
- Chleb kukurydziany
- Makrela w ziołowej potrawce
- Kisiel żurawinowy
- Zupa pomidorowa
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Pizza z owocami
- Szpinak zapiekany z serem
- Kotleciki z tuńczyka
- Wyraziste tofu
- Korż - placek kresowy
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Krupnik
- Kartoflanka przecieranka
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)