- Wiśniowa legumina
- Lane kluski (bez glutenu)
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Bułki maślane
- Ciasto z jagodami kruche
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Jabłka w cieście
- Kartoflanka przecieranka
- Tarta cebulowa II
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Racuszki najłatwiejsze
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Dynia z piekarnika
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Włoska zupa jarzynowa
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Ratatuja nicejska
- Felafelki
- Ostre ziemniaczki
- Wołowina z fasolką szparagową
- Przecier z cukinii
- Szparagi w cieście
- Sos jogurtowy
- Dal z soczewicy
- Kotleciki cielęce
- Resztki lata
- Sorbet arbuzowy
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Domowy kisiel wiśniowy
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Zimowy salad bar
- Chłodnik owocowy
- Deser z kaszy jaglanej
- Pizza hawajska
- Placuszki serowe
- Zielony twarożek
- Jagodzianki
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Kisiel mleczno-owocowy
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Najprostsza tarta owocowa
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Strudel z jabłkami
- Owocowa bomba
- Lody na patyczkach
- Kapusta pekińska z patelni
- Mrożone owoce na patyku
- Kurze zawiniątka
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Caprese
- Sos polski
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Galaretka z surowymi owocami
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Rizotto z tuńczykiem
- Sos różowy
- Kolorowe gnocchi
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Czipsy