Potrawy , które możesz zasmakować
-
składnik: bułka tarta
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Szaszłyki z łososia
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Zupa ogórkowa
- Szparagi w cieście
- Mleczne wafelki
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Owoce z kruszonką
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Chleb ziołowy
- Gnocchi dyniowe
- Ciasto do pizzy: kruche
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Ryżowa szarlotka
- Migdały w karmelu
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Pomidorowa z bazylią
- Kotlety z płatków owsianych
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Lody jagodowe z miętą
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Sorbet owocowy
- Owoce ze słoika
- Sorbet brzoskwiniowy
- Sałatka z arbuza i fety
- Kisiel owocowy
- Różowa kaszka
- Zimowy salad bar
- Różowy koktail truskawkowy
- Ciasto (bez mleka)
- Kurczak z ananasem po chińsku z ryżem
- Lekka rybna
- Potrawka z kurczaka
- Rogaliki
- Tarta szpinakowa
- Bananowe frytki
- Kluski serowe
- Pasta z bakłażana
- Placek z zielonego groszku
- Sałatka warzywna w marynacie
- Krem truskawkowy
- Młode warzywa z pieca
- Spaghetti z cukinią
- Kartoflanka przecieranka
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Masa czekoladowa - ganache
- Domowe pesto uproszczone
- Biurowa kartoflanka
- Marchewka z brukselką
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Naleśniki z serem
- Ziemniak w kropki
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Mielona wołowina po chińsku
- Rogaliki z powidłami
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Halibut pod parmezanem