- Czekoladowe chrupki
- Sałatka grecka III
- Wycinanki z sera
- Pierniczki całuski
- Makaron w sosie Mornay
- Tęczowy sorbet
- Zupa selerowa
- Łagodne chili
- Cukinia z wody
- Tarta (bez glutenu)
- Kolorowa jajecznica
- Tzatziki
- Spaghetti z pulpetami
- Zupa krem z zielonego groszku
- Jeż z awokado
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Tarta owocowa
- Mulatki z bakaliami
- Pieczone kartofle
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Sałatka z winogronami
- Ryżowa szarlotka
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Kruche ciasto
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Placuszki-kaczuszki
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Surówka z żurawinami i selerem
- Zupa z marchwi
- Krem z pogniecionych truskawek
- Makrobiotyczne gołąbki
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Różności pod beszamelem
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciasto czekoladowe
- Lane kluski (bez jajek)
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Bakłażany zapiekane
- Szarlotka
- Soja prawie po bretońsku
- Koktajl malinowy
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Przecier owocowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Makaron z warzywami
- Krem truskawkowy
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Panga w pergaminie
- Pasta z awokado
- Żółta pasta
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem