Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Murzynek
- Papryka nadziewana twarogiem
- Pierogi kresowe
- Zupa-krem z kukurydzy
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Budyń z żółtkiem
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Mięso duszone po turecku
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Oliwki po swojemu
- Sos winegret
- Pieczeń cielęca
- Pyszna pasta z tofu
- Francuski sos czosnkowy
- Ryba z cukinią
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Omlet grzybek z kozim serem
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Kasza jaglana zapiekana ze śliwkami
- Delikatny i puszysty sernik
- Babeczki z szynką i serem
- Masa czekoladowa - ganache
- Puchatkowe ciasteczka
- Ciasteczka czekoladowe
- Chleb ziołowy
- Pulpety z ryżem
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Jajka z szynką w majonezie
- Krem jarzynowy z indykiem
- Surówka z dyni
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Tort naleśnikowy z pomidorami
- Krem z cukinii
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Caprese
- Kapusta z sosem sojowym
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Szparagi w cieście
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Zupa kalafiorowa z curry
- Pasta z bakłażana
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Chłodnik owocowy
- Rogaliki kokosowe
- Zimowy salad bar
- Ryżowa szarlotka
- Ciastka kokosowe
- Terrine z białego sera
- Szaszłyki z łososia
- Faszerowane papryki
- Pasta z awokado
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Szpinak zapiekany z serem
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Mus z kaszy manny
- Spatzle