Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 9. miesiąca
-
składnik: cielęcina
-
rodzaj potrawy: zupa
- Przecier z cukinii
- Banany z szynką
- Gjuwecz po słowiańsku
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Gruszki w kremie waniliowym
- Francuskie kiełbaski serowe
- Zupa szpinakowa
- Pierogi kaukaskie
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Budyń (bez mleka)
- Leniwe bez białego sera
- Wiśniowa legumina
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Placki z cukinii
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Placuszki drożdżowe
- Zrazy z kury
- Cukinia faszerowana serem
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Tarta brokułowa
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Topione pomidory
- Rurki z kremem pistacjowym
- Ziemniaki po węgiersku
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Czipsy
- Owocowa bomba
- Leczo ze śliwkami
- Kartoflanka przecieranka
- Smażone banany
- Surówka z jabłek i dyni
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Piernik
- Sos różowy
- Knedle ze śliwkami
- Biurowa kartoflanka
- Daktylowe roladki
- Ziemniaki po niemiecku
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Rogaliki
- Ciasto do pizzy: kruche
- Chleb ziołowy
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Przecier z manną
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Flaczki z kurczaka
- Potrawka z kurczaka
- Pomidorki sauté
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Faszerowane kurze piersi
- Słone patyczki
- Sorbet owocowy
- Kulki mięsne po szwedzku