Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: brązowy cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Zupa śliwkowa
- Deser owocowy
- Omlet grzybek z owocami
- Zupa pomidorowa
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Mak z łamańcami
- Lody waniliowe
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Pasta z kurczaka
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Krem z cukinii
- Napój z owoców jagodowych
- Surówka z marchwi i jabłka
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Delikatny sernik
- Wiśniowa legumina
- Zupa z dyni
- Surówka z cykorii
- Kompot ze śliwek
- Rulonik z serem
- Surówka z marchwi
- Puchatkowe ciasteczka
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Kruche wiatraczki
- Zimny pomidor
- Tęczowy sorbet
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Kluski kładzione z jabłkami
- Włoska zupa jarzynowa
- Kopytka
- Placuszki serowe
- Tarta ze szpinakiem
- Omlet po włosku (frittata)
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Domowy kisiel wiśniowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Jeż
- Ciasto marchwiowo-bananowe
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Babka drożdżowa III
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Naleśniki z mięsem
- Przecier owocowy
- Gnocchi dyniowe
- Pączki (bez glutenu)
- Zupa migdałowa
- Risotto z łososiem
- Zimowy kurczak
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko