- Ratatuja nicejska
- Kruche pierniczki
- Zupa kalafiorowa z curry
- Ry¿ z jajkami na parze
- Sa³atka makaronowa
- Ciasto do pizzy: kruche
- Racuchy dro¿d¿owe
- Ptysie na s³ono z farszem szpinakowym
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Pomidorki sauté
- Przecier z mann±
- Jab³ka w majeranku do bia³ego miêsa
- Najprostsza tarta owocowa
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Kor¿ - placek kresowy
- Ciasto z jab³kami
- Grzanki z mozzarell±
- Kacze piersi z wi¶niami
- Lody czekoladowe
- Zielony twaro¿ek
- Wi¶niowo-waniliowa zupa krem
- Zupa z soczewicy
- Zupa krem z pora
- Krem jarzynowy z indykiem
- Kisiel mleczny z ¿ó³tkiem
- Zupa z soczewicy do termosu
- W³oski chleb zio³owy
- Tort serowy wspania³y
- Kurczak z ry¿em
- Knedelki z sandacza
- Masa czekoladowa
- Sorbet porzeczkowy
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Piernik
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Drób z jab³kami
- Cytrynowy syrop (do rozcieñczania)
- Ciasto bananowe
- Rulonik z serem
- Spaghetti z bobem
- Wi¶niowa legumina
- Ciasteczka ry¿owe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Gulasz drobiowy z marchewk±, groszkiem i z ry¿em
- Dro¿d¿owy placek ze ¶liwkami
- Delikatny i puszysty sernik
- Zupa-krem z zielonego groszku
- ¦liwki z fig± i melis±
- Kaszka z buzi±
- Kotleciki z soji
- Strudel z jab³kami
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Trufle z herbatników
- Surówka z mieszanych warzyw
- Omlet po francusku
- Cannelloni ze szpinakiem
- Sos winegret
- Krem twaro¿kowy z owocami