- Tarta z grzybami
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Zupa krem z marchwi
- Drób z jabłkami
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Galaretka z soku z porzeczek
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Żółty chłodnik
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kotlety mielone dla dzieci
- Chrupiące kaczuszki
- Pierogi z owocami
- Bułgarski chłodnik
- Ciasto z dynią
- Lody bananowo - czekoladowe
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Schab winny
- Krem z cukinii
- Trufle czekoladowe
- Bitki panierowane z wariacjami
- Sałatka z truskawek i melona
- Sos różowy
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Sałatka arabska tabuleh
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Grzanki z pieczoną fetą
- Pierogi leniwe
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Ślimaki daktylowe
- Tort makowy pyszny
- Sos koperkowy
- Mus śliwkowy
- Kompot ze śliwek
- Omlet grzybek z owocami
- Naleśniki z sosem mornay
- Niezły pasztet z fasoli
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kruche pierniczki
- Mazurek trójwarstwowy
- Resztki lata
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Zupa z zielonej sałaty
- Kulki serowo-orzechowe
- Zupa z pulpetami
- Mielonka z dodatkami
- Spaghetti z sosem pesto
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Ciasto na ptysie
- Makaron z serem i warzywami
- Sorbet owocowy
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Terrine z białego sera