Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Szparagi solo
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Ryżowa szarlotka
- Surówka z kapusty pekińskiej
- Zapiekanka z marchwi
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Smażone banany
- Kopytka
- Tęczowy sorbet
- Brzoskwinie na ostro
- Mus brzoskwinia - jabłko - banan dla dzieci
- Konfitury (i sok) z malin
- Naleśniki z owocami (ciepłe lub zimne)
- Kisiel mleczno-owocowy
- Jagodzianki
- Cukiniowe ciasto
- Zupa nic
- Tarta (bez glutenu)
- Paszteciki (bez jajek)
- Pascha
- Zupa jagodowa
- Placek z zielonego groszku
- Zupa owocowa
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Mulatki z bakaliami
- Szpinakowe pesto
- Sałata z truskawkami
- Kolorowe gnocchi
- Maślane bułeczki bez masła
- Schab pieczony po galicyjsku
- Zupa z kabaczków
- Kisiel z truskawkami
- Owoce pasteryzowane
- Budyń karmelowy
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Ciasto z jabłkami
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kaczka z jabłkami
- Sałatka makaronowa
- Lody czekoladowe
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Krem z cukinii
- Mrożone owoce na patyku
- Ślimaki daktylowe
- Aromatyczny schab
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Placek z owocami (bez mleka)
- Rogaliki drożdżowe
- Koktajl malinowy
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Ryba w sosie koperkowym
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Bakłażany zapiekane
- Ryba po grecku II
- Fritata - warzywa w jajku
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Tarta szpinakowa