- Kisiel owocowy
- Fasola z miodem i cytryną
- Szwedzki łosoś
- Sernik czekoladowy
- Kisiel malinowy
- Pizza (bez glutenu)
- Lody na patyczkach
- Chłodnik z pomidorów
- Rolady z kurzych piersi
- Zupa ogórkowa
- Naleśniki meksykańskie
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Sałatka z grilla
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Sok jagodowy
- Kruche ciasto (na dwa mazurki)
- Ślimaki daktylowe
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Surówka z dyni
- Lane kluski
- Sałatka z czerwonej fasolki
- Ryba z cukinią
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Słoneczna sałatka
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Faszerowana cukinia
- Zupa z dyni na słono
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Sok jabłkowy
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Proste ciasto na kruchy spód
- Koktajl z melona
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Deser gruszkowy
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Pizza z owocami
- Leśny przysmak na kolację
- Sałatka z bakłażanów
- Rogaliki
- Sałatka szpinakowa
- Bułki maślane
- Ziemniak w kropki
- Kuskus jak prawdziwy
- Pączki z białego sera
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Galaretka z surowymi owocami
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Sałatka grecka III
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Papryka faszerowana warzywami
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Grzybek śmietanowy