Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Polędwiczki wieprzowe z jabłkami i majerankiem
- Ptysie dla alergika (bez glutenu)
- Szparagi z jajkami mimoza
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Sałatka z drobiem i morelami
- Złocisty nektar
- Kisiel malinowy
- Krupnik
- Pierogi z młodą kapustą
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Jabłka w cieście
- Ryba w sosie koperkowym
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Chleb (bez glutenu)
- Zupa jabłkowa z curry
- Omlet po polsku
- Pulpety z koperkiem
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Ciastka owsiane
- Ryż z truskawkami
- Racuchy drożdżowe
- Sałatka z malin i arbuza
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Schab z rodzynkami
- Jagodzianki
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa z jabłek na słono
- Surówka z cykorii
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Ziemniaki po duńsku
- Pączki (bez glutenu)
- Legumina cytrynowa
- Tort serowy wspaniały
- Kruche pierniczki
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Galaretka z soku z porzeczek
- Kokosowy sernik
- Tarta szpinakowa
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Sorbet porzeczkowy
- Mazurek daktylowy
- Krem z pogniecionych truskawek
- Racuszki gryczane
- Koktajl wiśniowy
- Masło czosnkowe
- Ciasto na ptysie
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Placuszki serowe
- Sałata z truskawkami
- Pierogi z soczewicą
- Ryba po grecku II
- Koktajl malinowy
- Białe leczo
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Dip fasolowy
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Faszerowane kurze piersi
- Nadziewany kabaczek