Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakalie
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Sałatka ryżowa z curry
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Bułka orzechowa
- Chrupiące wafle
- Duszona ryba z warzywami
- Mozzarella w karecie
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Sorbet owocowy
- Kolorowa jajecznica
- Napój marchwiowo-malinowy
- Leczo ze śliwkami
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Spaghetti z sosem pesto
- Ziemniaki faszerowane
- Przecier z manną
- Kurczak egzotyczny
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Sałatka grecka III
- Nadziewany kabaczek
- Sałatka z tofu
- Surówka z żurawinami i selerem
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Kopytka (bez jajek)
- Sok jagodowy
- Surówka z marchwi i jabłka
- Koktajl owocowy na lodach
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Biszkopt (bez glutenu)
- Racuszki
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Krem z pogniecionych truskawek
- Kapusta z sosem sojowym
- Ziemniaki faszerowane
- Zapiekanka z pomidorami
- Papryka nadziewana twarogiem
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zupa migdałowa
- Placuszki z twarogu
- Jajka mimoza
- Łagodne chili
- Bruschetta na kilka sposobów
- Pieczone kartofle
- Przecier owocowy
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Przecier jabłkowy
- Kostka z kaszki manny
- Batony orzechowo-kokosowe
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Mięso duszone po turecku
- Dip fasolowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Sałatka owocowa
- Daktylowe kulki
- Kisiel z malinami
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym