Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakalie
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Kluski z kaszy manny
- Napój z owoców jagodowych
- Pasztet fasolowo-warzywny (bez jajek)
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Kartoflana zapiekanka
- Zupa z kabaczków
- Murzynek
- Napoleonki
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Bułeczki serowe
- Sałatka
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Bułeczki z kapustą
- Pomidorki sauté
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Rogaliki drożdżowe
- Pomidory nadziewane ryżem
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Ciasteczka czekoladowe
- Cukinia faszerowana serem
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kisiel z malinami
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Kisiel żurawinowy lub porzeczkowy
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Kurczak pani prezes
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Mak z łamańcami
- Sałatka łakomczucha
- Zrazy z pieca
- Kolorowy ryż
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Zupa jabłkowa z curry
- Zupa z zielonego groszku
- Zapiekanki z bagietki
- Deser gruszkowy
- Niesłodka zupa z dyni
- Zapiekane kanapki liliputa
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Zimowy salad bar
- Babeczki z szynką i serem
- Ryba cytrynowa
- Cudowna cukinia
- Kotlety gryczane
- Zupa-krem z marchwi
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Krem jarzynowy z indykiem
- Pasta z awokado
- Ciasteczka migdałowe
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Leśny przysmak na kolację
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Topielec (bez mleka, glutenu)
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Pieczeń wieprzowa na zimno