Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bakalie
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Lody bananowe (bez mleka)
- Zupa krem z włoszczyzny i pomidorów
- Tartinki
- Racuszki serowe
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Naleśniki chińskie
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Pianka bananowa
- Koktajl owocowy na lodach
- Sos pomidorowy klasyczny
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Ziemniaki po niemiecku
- Kruche ciasteczka
- Kotleciki z soji
- Sałatka z cukini
- Pierogi z soczewicą
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Makrela w ziołowej potrawce
- Sałatka litwacka
- Budyń karmelowy
- Chrupiące kaczuszki
- Grzybek śmietanowy
- Halibut pod parmezanem
- Klopsiki cielęce
- Kruche ciasteczka
- Karmelowe wafelki
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Bułki maślane
- Ryżowa szarlotka
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Kaczka z jabłkami
- Czipsy
- Brzoskwiniowa pianka
- Naleśniki (bez glutenu)
- Słoneczna sałatka
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Cukinia z wody
- Owocowa bomba
- Lody czekoladowe
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Tarta owocowa
- Przecier jabłkowy
- Kotleciki z tuńczyka
- Kisiel owocowy
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Pyzy
- Domowy budyń
- Mozzarella w karecie
- Złocisty nektar
- Zupa krem z marchwi
- Kruche plastry cytrusów
- Angielskie (deserowe) ciasto naleśnikowe
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Rogaliki z powidłami
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Śliwki z figą i melisą