- Zupa krem z zielonego groszku
- Jabłka w cieście
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Ślimaki daktylowe
- Lody (bez mleka)
- Zupa krem z pora
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Tęczowy sorbet
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Wytrawne kruche ciasto
- Chleb kukurydziany
- Zupa z marchwi
- Kurczak z marchewką
- Trufle z herbatników
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Pieczone jabłka
- Bakłażany z makaronem
- Zielona zupa
- Otulona brzoskwinia
- Jogurt własnej roboty
- Rulonik z warzywami
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Sałatka z truskawek i melona
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Koktajl z mango
- Blinki z cukinii
- Owocowa legumina
- Masa pomarańczowa
- Pulpeciki pod beszamelem
- Surówka z dyni
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Sałata z pomidorów
- Sałatka z drobiem i morelami
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Risotto z łososiem
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Flaczki z kurczaka
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Zupa nic
- Pasta z awokado
- Surówka zimowa
- Tarta z żurawinami
- Sałatka z malin i arbuza
- Owoce w czekoladzie
- Kurczak z warzywami
- Trufle czekoladowe
- Chleb bezglutenowy
- Puree z truskawek i kiwi
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Kotleciki z tuńczyka
- Szparagi w cieście
- Tort czekoladowy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Brzoskwinie lub gruszki w kremie waniliowym