- ¦liwki z fig± i melis±
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Koktajl malinowy
- Zupa minestrone
- Grzanki III
- Orzechy w czekoladzie
- Ptysie na s³odko z nadzieniem z pianki owocowej
- Grecka zapiekanka warzywna
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Sa³atka ry¿owa (bezglutenowa)
- Cudowna cukinia
- Cukinie z daleka
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Nale¶niki z miêsem
- Ró¿owy koktail truskawkowy
- ¯ó³ta pasta
- Kurczak w migda³ach
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, miêsa i cebuli
- Schab z rodzynkami
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Polski sos wielkanocny
- Kotleciki cielêce
- Krem z cukinii
- Mazurek cytrynowy III
- Racuchy z kurczakiem
- Przysmak jab³kowo - ry¿owy
- Pierogi z jagodami
- Dip fasolowy
- Kruchy placek ze ¶liwkami
- Biszkopt z surowymi owocami
- Ciep³a sa³ata z ziemniaków
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Tortilla hiszpañska
- Kompot z suszu
- Dro¿d¿owy placek ze ¶liwkami
- Pulpety z koperkiem
- Ciasto na ptysie
- Placuszki rybne orientalne
- Sa³atka z drobiem i morelami
- Keks biszkoptowy
- Indyk przek³adany
- Sa³atka z cykorii i owoców
- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Koktajl pomarañczowo- marchwiowy
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Cannelloni ze szpinakiem
- Kurczak z curry
- Omlet po hiszpañsku (tortilla)
- Zupa z soczewicy do termosu
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Kluski z kaszy manny
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Sa³atka z czerwonej fasolki
- Bitki panierowane z wariacjami
- Gulasz drobiowy z marchewk±, groszkiem i z ry¿em
- Ciasto z jagodami kruche
- Sorbet arbuzowy