- Makaron z serem
- Kartoflanka przecieranka
- Cytrynowe masło
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Tarta szpinakowa
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Uszka
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Kartoflana zapiekanka
- Zapiekanki z bagietki
- Sałatka ryżowa z curry
- Pomidory nadziewane ryżem
- Żółty chłodnik
- Panierowane serki pleśniowe
- Murzynek Jaś
- Zapiekanka turecka z miodem
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Tzatziki
- Flaczki z kurczaka
- Pierogi leniwe
- Różowa kaszka
- Kluski kładzione z jabłkami
- Kotlety gryczane
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Budyniowa zupa malinowa
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Pizza wegetariańska
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Korż - placek kresowy
- Rulonik z warzywami
- Ogórki faszerowane
- Tarta cebulowa II
- Makaron z brokułami
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Cukinia z wody
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Placuszki-kaczuszki
- Makrela w ziołowej potrawce
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Ryba po grecku
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Sorbet brzoskwiniowy
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Wytrawne kruche ciasto
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Makaron z pomidorami
- Tarta - kruche ciasto
- Naleśniki z jagodami
- Sałatka marokańska
- Czipsy
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Chrupiący serek z gruszką
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Surówka z żurawinami i selerem
- Zupa z cukinii
- Jajka z szynką w majonezie
- Surówka z marchwi